Logo
0730.206.692         office@romforajeputuri.ro
Rom Foraje Puturi .RO
Rom Foraje Puturi .RO
Firma noastra executa foraje uscate, cu circulatie directa si indirecta de fluid de foraj, puturi de mica adancime si foraje de mare adancime
Rom Foraje Puturi .RO
Peste 10 ani de activitate echipa de sondori calificati si experimentati.

In zilele noastre este foarte usor sa executi un put

Profita ACUM de oferta lunii Iunie, 15% reducere la foraje puturi si denisipari

Este internetul plin de site-uri de persoane care se ocupa cu forajele. In majoritatea lolalitatilor din tara exista afise lipite pe stalpi cu echipe care foreaza puturi.

Sunati de obicei si chiar daca persoana de la celalalt capat al firului, nu reuseste sa va convinga in adevaratul sens al cuvantului, pretul este acela care va determina sa alegeti echipa/firma respectiva sa execute un foraj pentru dumneavoastra.

Numai ca , in majoritatea cazurilor, constatati ca dupa o perioada de timp, forajul pentru care ati platit nu mai este conform cu necesitatile dumneavoastra

Sa va dau cateva exemple:

1. Executam un foraj undeva in judetul giurgiu. La un moment dat o doamna in varsta mi-a cerut sa ii denisipez un put pe care il sapase in urma cu 2-3 luni cu o alta echipa. Am luat unul din angajatii mei si ne-am deplasat la doamna respectiva sa facem o constatare. Putul avea 28 de metrii, numai ca am ramas socati sa vedem ca de fapt putul respectiv nu avea nici macar 1 picatura de apa in el. Cei care au facut acea gaura in pamant, au sapat 28 de metrii, au tubat cu teava de 200 mm si au spus doamnei sa nu scoata apa din el 2-3 saptamani, sa nu strice pompa. Doamna a ramas cu o paguba consistenta, daca este corect decideti dumneavoastra.

2. Suna un potential client. Stimabilul doreste sa execute un foraj de medie adancime in Bucuresti de 40-50 de metrii . Doreste ca din putul respectv sa alimenteze o fabrica de medicamente, unde are nevoie de un debit de 8 m3 /h si o calitate buna a apei. Degeaba i-am explicat ca la o adancime de 40-50 de metrii nu se poate obtine debitul mare de apa de care avea nevoie , caci dansul a specificat ca alte firme ii garanteaza cerintele. Dupa 2 luni ma contactat sa ii fac o denisipare la forajul executat de alta firma (firma care nu ii mai raspundea la telefon). Din pacate solutia a fost sa mai facem un foraj pentru a suplinii debitul de apa.

Poate o sa spuneti ca sunt impertinent, ca ma laud eu ca fac cele mai bune foraje, denisipari etc. Nu, eu si echipele mele nu o sa spunem niciodata ca noi suntem cei mai buni, ca noi facem forajele de cea mai buna calitate asa cum spun altii. Tot ce pot promite eu este ca spun adevarul, ca nu promitem clientilor ce nu putem face sau ceea ce pamantul in zona respectiva nu poate da. Cautati pe forumuri problemele pe care tot mai multi oameni au fosta indusi in eroare voit sau nu.

Contacteaza-ne

Rom Foraje Puturi .RO

0763.267.775

0730.206.692

office@romforajeputuri.ro

www.romforajeputuri.ro

Cere oferta de pret