Cu o exerienta de peste 20 de ani in domeniu, societatea noastra a executat mii de foraje, incepand cu foraje puturi de mica adancime, foraje puturi de medie adancime, foraje puturi de mare adancime, foraje puturi absorbante, foraje puturi de epuisment si terminand cu mii de metrii de piloti forati. Societatea noastra a executat foraje atat de uz casnic cat si puturi forate pentru uz industrial. Experienta dobandita in timp cat si personalul calificat au facut ca lucarile executate de catre societatea noastra sa multumeasca atat persoane fizice cat si persoane juridice in egala masura.
Puturile forate sunt alimentate in majoritatea cazurilor din panze freatice acvifere , din izvoare , calcare sau infiltratii. Adancimea la care societatea noastra poate executa un put este cuprinsa intre 10 si 250 metrii. Asiguram tot necesarul de materiale necesar desfasurarii activitatii noastre pana la limpezirea apei, din partea beneficiarului solicitand doar acces la locul executiei forajului .
Executam foraje puturi verticale pentru alimentari cu apa (foraj puturi, foraje puturi apa de mare, foraje puturi apa de medie si foraje de mica adancime, denisipari, piloni, piloti). Foraje geologice de suprafata si in subteran, foraje geotehnice, foraje speciale.
Lucrari de foraje cu utilaje de inalta tehnologie, lucrari de foraj, deviat, percutant, rotativ, dirijat si de investigatie nedistructiva, foraj umed, foraj uscat.
Pentru puturile de mica adancime folosim de regula utilaje care foreaza uscat, actionate manual. Puturile de mica adancime sunt foraje la prima sau a doua panza freatica si in functie de zona pot furniza debite de exploatare intre 500 si 5000 de litrii pe ora. Puturile de mica adancime se tubeaza cu tubulatura de pvc cu diametre cuprinse intre 125 mm si 315 mm.
Preturile pentru puturile de mica adancime pot incepe de la 100 ron metrul liniar si pot ajunge la 300 ron metrul liniar in functie de localitatea unde se executa forajul, in functie de structura geologica a solului unde se executa forarea putului si nu in ultimul rand in functie de tipul si diametrul tubulatura dorita pentru executia putului forat la mica adancime.
Mai multe informatii despre puturile de mica adancime puteti gasi pe site-ul nostru in pagina destinata acestei categorii.
Forajele de medie adancime se pot executa in sistem uscat cu utilaje semi-mecanice ce folosesc coloane metalice de protectie sau cu foreze ultra-usoare cu circulatie directa de fluid de foraj. Puturile de medie adancime se executa dupa caz la a doua sau a treia panza freatica putand avea debite cuprinse intre 2000 si 7000 de litrii extrasi pe ora in functie de anumiti factori.
Puturile de medie adancime se tubeaza cu tubulatura de tip pvc de inalta presiune cu diametre cuprinse intre 125 mm si 160 mm ( se pot tuba si cu diametre mai mari 180 mm- 300 mm in anumite conditii ). Preturile pentru puturile de medie adancime pot incepe de la 150 ron metrul liniar si pot ajunge la 300 ron metrul liniar in functie de localitatea unde se executa forajul, in functie de structura geologica a solului unde se executa forarea putului si nu in ultimul rand in functie de tipul si diametrul tubulatura dorita pentru executia putului forat la medie adancime.
Mai multe informatii despre puturile de medie adancime puteti gasi pe site-ul nostru in pagina destinata acestei categorii.
Forajele de mare adancime se executa cu utilaje performante, de capacitate medie sau mare cu circulatie directa sau indirecta de fluid de foraj. Cu aceste tipuri de utilaje se pot executa puturi de mare adancime cu diametre cuprinse intre 125 mm si 300 mm. Din puturile de mare adancime se pot obtine debite industriale de exploatare care pot ajunge in unele cazuri chiar si la peste 50 mc/h.
Preturile pentru puturile de mare adancime pot incepe de la 250 ron metrul liniar si pot ajunge la peste 600 ron metrul liniar in functie de localitatea unde se executa forajul, in functie de structura geologica a solului unde se executa forarea putului si nu in ultimul rand in functie de tipul si diametrul tubulatura dorita pentru executia putului forat la mare adancime.
Mai multe informatii despre puturile de mare adancime puteti gasi pe site-ul nostru in pagina destinata acestei categorii.
Puturile absorbante sunt acele foraje care au rolul de a capta o anumita cantitate de fluide. Este foarte important ca aceste puturi absorbante sa fie forate pana se capteaza cel putin o panza freatica pentru a putea avea o capacitate de captare.
Puturile absorbante se pot tuba cu teava de pvc cu diametre recomandate intre 160 mm si 315 mm. Debitul pe care un put absorbant il poate capta este cuprins intre 500 si 5000 de litrii pe ora in functie de mai multi factori. Din punct de vedere al utilitatii, puturile absorbante pot deservii pompele de caldura apa – apa, pot capta apele fluviale…etc.
Mai multe informatii gasiti daca accesati link-ul de mai sus foraje puturi absorbante.
In ultimul timp se contruiesc tot mai multe fundatii adanci (parcari subterane, subsoluri, demisoluri etc) . Atunci cand o fundatie subterana nu se poate executa din cauza apelor de infiltratii sau a panzelor freatice de suprafata , este necesar ca prin executia unor foraje puturi de epuisment, s se scada nivlul api prin pomparee pentru a se putea construii in siguranta.
Puturile de epuisment se pot tuba cu teava de pvc cu diametre stabilite de un proiectant si la adancimea indicata de acesta. Mai multe informatii despre puturile de epuisment puteti gasi accesand pagina destinata acestei categorii.
pilotii sunt elemente structurale de fundare de adancime caracterizate printr-un raport mare intre laungimea 1 si latura (diametrul) d, in general 1/d>20.
prin fisa pilotului se intelege portiunea ingropata in pamant a acestuia prin care se transmite terenului sarcina data se suprastructura constructiei
pilotii reprezinta o fundatie de adancime realizata prin mijloace manuale, semimecanizate si mecanizate
Mai multe informatii despre pilotii forati gasiti accesand pagina destinata acestei categorii.
Va intrebati probabil cat costa forarea unui put. Din pacate un foraj este influentat de foarte multi factori (adancime, locatie, tipul tubulturii si/sau diametrul acesteia). Pretul pentru executia unui put forat poate costa unde intre 100 ron metrul liniar si 600 ron metrul liniar.
Trebuie stiut ca apa potabila intra in categoria apelor dulci cu un grad de impuritati scazut. Apa obtinuta dintr-un foraj trebuie sa fie limpede, cu o temparatura de aproximativ 7°- 12° in functie de adancimea forajului, incolora si inodora, cu un gust placut/neutru.
Este de datoria noastra sa aducem la suprafata elementul principal al vietii APA pentru ca dumneavoastra sa va puteti folosi si bucura de ea prin intermediul unui foraj, indiferent ca este vorba despre un put de mica adancime sau un foraj de medie – mare adancime.
Compania noastra realizeaza de asemenea sisteme complexe de alimentari cu apa potabila care distribuie apa pentru baut si alte utilizari gospodaresti; alimentari cu apa industriala care distribuie apa pentru utilizari industriale; alimentari cu apa de incendiu care distribuie apa necesara stingerii incendiilor.
Avem echipamente inovatoare care ne permit sa functioneze într-un spatiu mic si ne-am specializat în foraje industriale si gradina pentru piata interna.Suntem o companie specializata in constructia de puturi. Profesionalismul si echipamente moderne ne permit sa foram la mare adâncime, chiar si in roca pana la 250-300 de metri. Firma noastră de foraje puturi folosește materiale de calitate superioară, pentru oferirea și executarea diverselor servicii de foraj în conformitate cu solicitarea clienților, la cele mai bune prețuri.
Tubulatura pe care o folosim este din PVC de tip VALPLAST este foarte eficientă și se caracterizează printr-o bună rezistență mecanică. Garanția tubulaturii este asigurată de producător.
Rom Foraje Puturi .RO
0763.267.775
0730.206.692
office@romforajeputuri.ro
www.romforajeputuri.ro