Logo
0730.206.692         office@romforajeputuri.ro
Rom Foraje Puturi .RO
Rom Foraje Puturi .RO
Firma noastra executa foraje uscate, cu circulatie directa si indirecta de fluid de foraj, puturi de mica adancime si foraje de mare adancime
Rom Foraje Puturi .RO
Peste 10 ani de activitate echipa de sondori calificati si experimentati.

Foraje puturi

Profita ACUM de oferta lunii Iunie, 15% reducere la foraje puturi si denisipari

Firma noastra executa foraje uscate , foraje cu circulatie directa sau indirecta de fluid de foraj, puturi de mica adancime, puturi de mare adancime si foraje puturi de mare adancime.


Ce ne recomanda sa executam foraje puturi?


Cu o exerienta de peste 20 de ani in domeniu, societatea noastra a executat mii de foraje, incepand cu foraje puturi de mica adancime, foraje puturi de medie adancime, foraje puturi de mare adancime, foraje puturi absorbante, foraje puturi de epuisment si terminand cu mii de metrii de piloti forati. Societatea noastra a executat foraje atat de uz casnic cat si puturi forate pentru uz industrial. Experienta dobandita in timp cat si personalul calificat au facut ca lucarile executate de catre societatea noastra sa multumeasca atat persoane fizice cat si persoane juridice in egala masura.

Puturile forate sunt alimentate in majoritatea cazurilor din panze freatice acvifere , din izvoare , calcare sau infiltratii. Adancimea la care societatea noastra poate executa un put este cuprinsa intre 10 si 250 metrii. Asiguram tot necesarul de materiale necesar desfasurarii activitatii noastre pana la limpezirea apei, din partea beneficiarului solicitand doar acces la locul executiei forajului .

Executam foraje puturi verticale pentru alimentari cu apa (foraj puturi, foraje puturi apa de mare, foraje puturi apa de medie si foraje de mica adancime, denisipari, piloni, piloti). Foraje geologice de suprafata si in subteran, foraje geotehnice, foraje speciale.

Lucrari de foraje cu utilaje de inalta tehnologie, lucrari de foraj, deviat, percutant, rotativ, dirijat si de investigatie nedistructiva, foraj umed, foraj uscat.

Foraje puturi de mica adancime


Pentru puturile de mica adancime folosim de regula utilaje care foreaza uscat, actionate manual. Puturile de mica adancime sunt foraje la prima sau a doua panza freatica si in functie de zona pot furniza debite de exploatare intre 500 si 5000 de litrii pe ora. Puturile de mica adancime se tubeaza cu tubulatura de pvc cu diametre cuprinse intre 125 mm si 315 mm.

Preturile pentru puturile de mica adancime pot incepe de la 100 ron metrul liniar si pot ajunge la 300 ron metrul liniar in functie de localitatea unde se executa forajul, in functie de structura geologica a solului unde se executa forarea putului si nu in ultimul rand in functie de tipul si diametrul tubulatura dorita pentru executia putului forat la mica adancime.

Mai multe informatii despre puturile de mica adancime puteti gasi pe site-ul nostru in pagina destinata acestei categorii.

Foraje puturi de medie adancime


Forajele de medie adancime se pot executa in sistem uscat cu utilaje semi-mecanice ce folosesc coloane metalice de protectie sau cu foreze ultra-usoare cu circulatie directa de fluid de foraj. Puturile de medie adancime se executa dupa caz la a doua sau a treia panza freatica putand avea debite cuprinse intre 2000 si 7000 de litrii extrasi pe ora in functie de anumiti factori.

Puturile de medie adancime se tubeaza cu tubulatura de tip pvc de inalta presiune cu diametre cuprinse intre 125 mm si 160 mm ( se pot tuba si cu diametre mai mari 180 mm- 300 mm in anumite conditii ). Preturile pentru puturile de medie adancime pot incepe de la 150 ron metrul liniar si pot ajunge la 300 ron metrul liniar in functie de localitatea unde se executa forajul, in functie de structura geologica a solului unde se executa forarea putului si nu in ultimul rand in functie de tipul si diametrul tubulatura dorita pentru executia putului forat la medie adancime.

Mai multe informatii despre puturile de medie adancime puteti gasi pe site-ul nostru in pagina destinata acestei categorii.

Foraje puturi de mare adancime


Forajele de mare adancime se executa cu utilaje performante, de capacitate medie sau mare cu circulatie directa sau indirecta de fluid de foraj. Cu aceste tipuri de utilaje se pot executa puturi de mare adancime cu diametre cuprinse intre 125 mm si 300 mm. Din puturile de mare adancime se pot obtine debite industriale de exploatare care pot ajunge in unele cazuri chiar si la peste 50 mc/h.

Preturile pentru puturile de mare adancime pot incepe de la 250 ron metrul liniar si pot ajunge la peste 600 ron metrul liniar in functie de localitatea unde se executa forajul, in functie de structura geologica a solului unde se executa forarea putului si nu in ultimul rand in functie de tipul si diametrul tubulatura dorita pentru executia putului forat la mare adancime.

Mai multe informatii despre puturile de mare adancime puteti gasi pe site-ul nostru in pagina destinata acestei categorii.

Foraje puturi absorbante


Puturile absorbante sunt acele foraje care au rolul de a capta o anumita cantitate de fluide. Este foarte important ca aceste puturi absorbante sa fie forate pana se capteaza cel putin o panza freatica pentru a putea avea o capacitate de captare.

Puturile absorbante se pot tuba cu teava de pvc cu diametre recomandate intre 160 mm si 315 mm. Debitul pe care un put absorbant il poate capta este cuprins intre 500 si 5000 de litrii pe ora in functie de mai multi factori. Din punct de vedere al utilitatii, puturile absorbante pot deservii pompele de caldura apa – apa, pot capta apele fluviale…etc.

Mai multe informatii gasiti daca accesati link-ul de mai sus foraje puturi absorbante.

Foraje puturi de epuisment


In ultimul timp se contruiesc tot mai multe fundatii adanci (parcari subterane, subsoluri, demisoluri etc) . Atunci cand o fundatie subterana nu se poate executa din cauza apelor de infiltratii sau a panzelor freatice de suprafata , este necesar ca prin executia unor foraje puturi de epuisment, s se scada nivlul api prin pomparee pentru a se putea construii in siguranta.

Puturile de epuisment se pot tuba cu teava de pvc cu diametre stabilite de un proiectant si la adancimea indicata de acesta. Mai multe informatii despre puturile de epuisment puteti gasi accesand pagina destinata acestei categorii.

Piloti forati – Ce sunt pilotii forati


pilotii sunt elemente structurale de fundare de adancime caracterizate printr-un raport mare intre laungimea 1 si latura (diametrul) d, in general 1/d>20.
prin fisa pilotului se intelege portiunea ingropata in pamant a acestuia prin care se transmite terenului sarcina data se suprastructura constructiei
pilotii reprezinta o fundatie de adancime realizata prin mijloace manuale, semimecanizate si mecanizate
Mai multe informatii despre pilotii forati gasiti accesand pagina destinata acestei categorii.

Costuri foraje puturi


Va intrebati probabil cat costa forarea unui put. Din pacate un foraj este influentat de foarte multi factori (adancime, locatie, tipul tubulturii si/sau diametrul acesteia). Pretul pentru executia unui put forat poate costa unde intre 100 ron metrul liniar si 600 ron metrul liniar.

Trebuie stiut ca apa potabila intra in categoria apelor dulci cu un grad de impuritati scazut. Apa obtinuta dintr-un foraj trebuie sa fie limpede, cu o temparatura de aproximativ 7°- 12° in functie de adancimea forajului, incolora si inodora, cu un gust placut/neutru.

Este de datoria noastra sa aducem la suprafata elementul principal al vietii APA pentru ca dumneavoastra sa va puteti folosi si bucura de ea prin intermediul unui foraj, indiferent ca este vorba despre un put de mica adancime sau un foraj de medie – mare adancime.

Alimentari cu apa uz casnic si industrial.


Compania noastra realizeaza de asemenea sisteme complexe de alimentari cu apa potabila care distribuie apa pentru baut si alte utilizari gospodaresti; alimentari cu apa industriala care distribuie apa pentru utilizari industriale; alimentari cu apa de incendiu care distribuie apa necesara stingerii incendiilor.

Avem echipamente inovatoare care ne permit sa functioneze într-un spatiu mic si ne-am specializat în foraje industriale si gradina pentru piata interna.Suntem o companie specializata in constructia de puturi. Profesionalismul si echipamente moderne ne permit sa foram la mare adâncime, chiar si in roca pana la 250-300 de metri. Firma noastră de foraje puturi folosește materiale de calitate superioară, pentru oferirea și executarea diverselor servicii de foraj în conformitate cu solicitarea clienților, la cele mai bune prețuri.

Tubulatura pe care o folosim este din PVC de tip VALPLAST este foarte eficientă și se caracterizează printr-o bună rezistență mecanică. Garanția tubulaturii este asigurată de producător.

Review-uri

( review-uri)
Ratingul general al serviciului:
nan ( review-uri)
5 stele
()
4 stele
()
3 stele
()
2 stele
()
1 stea
()
Ai utilizat serviciul?
Spune-ti parerea acordand o nota serviciului
Acorda o nota

Intrebari si raspunsuri

(8 intrebari) Adauga intrebare
Bir ...
24.10.2023
Aș dori un foraj apa potabilă, în com. Grajduri,jud. Iași,pt. pensiune /locuinta (aprox. 15 persoane ).
 
Rom Foraje Puturi .RO
Multumim pentru interesul aratat pentru Foraje puturi, pentru o oferta concreta de pret pentru Foraje puturi avem nevoie de mai multe detalii. Apelati acum echipa Rom Foraje Puturi .RO la numarul de telefon 0763.267.775 sau lasati-ne un numar si va contactam noi.
Cor ...
24.10.2023
Buna ziua. As vrea un foraj in jud. Buzau, sat Pietroasa Mica. Este necesar un debit minim de 50 m3 pe luna, pentru a iriga o livada. Nu am conectare la energie electrica. Stalpul eate la limita proprietatii. Pe o raza de 150 m sunt 2 fantani sapate manul. Nu stiu sa existe foraje Solul este unul calcaris si in unele locuri se gasesc pietre de dimensiuni considerabile. Sunt interesat de solutia tehnica si oferta pret. Multumesc
 
Rom Foraje Puturi .RO
Va multumim pentru solicitarea dumneavoastra in legatura cu Foraje puturi. In cel mai scurt timp un reprezentant al Rom Foraje Puturi .RO va va contacta. Pentru orice intrebare legata de Foraje puturi sunati la 0763.267.775
Cut ...
08.10.2023
oferta foraj put mica adancime, 15m, uz casnic,
 
Rom Foraje Puturi .RO
Am primit cererea dumneavoastra pentru Foraje puturi. Un email cu oferta pentru Foraje puturi va fost trimis pe email. Echipa Rom Foraje Puturi .RO va sta la dispozitie cu orice informatii despre Foraje puturi
Hul ...
13.09.2023
Buna ziua, vrem sa construim o casa in satul Hodivoaia, Jud Giurgiu, acum astept eliberarea cert de urmanism, nu am inca studiul geo, insa sunt interesat de saparea unui put executat corect, in asa fel incat sa mi acoperenesarul de apa si sa fie cat mai buna calitativ. Imi puteti transmite estimativ, cat m ar costa? multumesc, o zi buna!
 
Rom Foraje Puturi .RO
Am primit cererea dumneavoastra pentru Foraje puturi. Un email cu oferta pentru Foraje puturi va fost trimis pe email. Echipa Rom Foraje Puturi .RO va sta la dispozitie cu orice informatii despre Foraje puturi
Cra ...
31.08.2023
Buna ziua. Mă numesc Mihai si dețin un teren intravilan in satul Gulia, comuna Tartasesti, judet Dambovita. Pe respectivul teren am infiintat o mica livada si as dori sa fac un put/fantana de mica adancime, de 10-12 m, deoarece la acea adâncime este prima panza freatica ce are un volum mare de apa. Doresc ca respectivul puț/fantana sa fie din buduroaie din beton, cu diametrul interior de 40 cm, iar la suprafața sa fie finalizat cu un terminal tot din beton cu manivela, scripete, lanț si galeata (practic o fantana perfect funcțională) cu ajutorul carora sa scot manual apa din fantana. La procesul de forare a putului doresc ca toate procedurile sa fie complete, precum: forare pamant, denisipare la atingerea primei panze freatice, crearea bazinului subteran de acumulare apa, umplerea fundului putului cu pietris si nisip de filtrare apa, montare buduroaie din beton armat si elemente terminale supraterane de fantana, etc. Va rog sa-mi spuneti daca puteti sa realizati lucrarea menționată mai sus, si care sunt costurile respectivei lucrări (materiale+manopera+proceduri). Astept cu interes raspunsul dumneavoastra.
 
Rom Foraje Puturi .RO
Am primit cererea dumneavoastra pentru Foraje puturi. Un email cu oferta pentru Foraje puturi va fost trimis pe email. Echipa Rom Foraje Puturi .RO va sta la dispozitie cu orice informatii despre Foraje puturi
Sta ...
30.08.2023
Buna ziua, Care este pretul pentru un metru forat i caazul uni put cu adancimea mai mare de 50 m ? Ca si materiale , foloti numai teava de plastic sai si tub de ciment ? Multumesc, Ionut
 
Rom Foraje Puturi .RO
Multumim pentru interesul aratat pentru Foraje puturi, pentru o oferta concreta de pret pentru Foraje puturi avem nevoie de mai multe detalii. Apelati acum echipa Rom Foraje Puturi .RO la numarul de telefon 0763.267.775 sau lasati-ne un numar si va contactam noi.
Neg ...
27.04.2023
Buna ziua! Va solicit o oferta de pret pentru un put in Sat Teghes, Com. Domnesti, Ilfov. Teava albastra de 200mm, adancime aproximativ 30m. (astept recomandari), debit pentru o gospodarie si gradina (suprafata 500 m2), o perioada de timp aproximativa de incepere a executiei. Daca la sfarsitul lucrarii eliberati garantie si fisa tehnica cu datele lucrarii. Multumesc!
 
Rom Foraje Puturi .RO
Va multumim pentru solicitarea dumneavoastra in legatura cu Foraje puturi. In cel mai scurt timp un reprezentant al Rom Foraje Puturi .RO va va contacta. Pentru orice intrebare legata de Foraje puturi sunati la 0763.267.775
Ani ...
04.04.2023
Buna ziua, va rog sa_ mi faceti o oferta de pret ptr un Put forat in loc. Ianca-Braila, 25-30 mt,apa ptr uz domestic si gradina 1000mp si timpul de executie al lucrarii. Multumesc
 
Rom Foraje Puturi .RO
Am primit cererea dumneavoastra pentru Foraje puturi. Un email cu oferta pentru Foraje puturi va fost trimis pe email. Echipa Rom Foraje Puturi .RO va sta la dispozitie cu orice informatii despre Foraje puturi


Contacteaza-ne

Rom Foraje Puturi .RO

0763.267.775

0730.206.692

office@romforajeputuri.ro

www.romforajeputuri.ro

Cere oferta de pret