Logo
0730.206.692         office@romforajeputuri.ro
Rom Foraje Puturi .RO
Rom Foraje Puturi .RO
Firma noastra executa foraje uscate, cu circulatie directa si indirecta de fluid de foraj, puturi de mica adancime si foraje de mare adancime
Rom Foraje Puturi .RO
Peste 10 ani de activitate echipa de sondori calificati si experimentati.

Foraje puturi de epuisment

Profita ACUM de oferta lunii Aprilie, 15% reducere la foraje puturi si denisipari

Rolul forajelor de epuisment este de a scadea nivelul apei freatice si a prelua apele pluviale si astfel a proteja solul si subsolul creand un mediu de lucru uscat.


La executarea unui foraj de epuisment trebuiesc facute investigatii geotehnice si hidrogeologice, pentru a determina adancimea forajului si diametrul tubulaturii de epuisment

Foraje puturi de epuisment se pot executa:

  • foraje puturi de epuisment uscat cu sape si trepier
  • foraje puturi de epuisment uscat cu coloane metalice de protectie
  • foraje puturi de epuisment semi-mecanizate
  • foraje puturi de epuisment hidraulice cu circulatie de fluid de foraj


Eficacitatea epuismentelor trebuie sa fie verificata prin urmarirea nivelului apei subterane, a presiunii apei si a miscarii terenului. Datele obtinute trebuie periodic, examinate si interpretate pentru a determina efectele epuismentului asupra starii terenului si asupra comportarii constructiilor invecinate.

Se recomanda sa se consulte un proiectant avizat si autorizat in astfel de lucrari. Sa nu se execute si sa exploateze forajele prin sondaje si teste. Exista posibilitatea ca prin varianta de testare fara consultarea unui proiectant autorizat costurile sa fie mult ma ridicate decat daca s-ar consulta unul.

Foraje puturi de epuisment – Aplicatii
Aceste tipuri de foraje isi gasesc aplicativitate in constructii. Exista zone unde apa freatica sau de infiltratii este peste cota de fundare a contructiilor. In acel moment varianta de rezolvare a problemei este executia de foraje puturi de epuisment , echiparea acestora cu sisteme de pompare si pomparea propiuzisa. Pomparea se face pana cand apa scade suficient ca constructorii sa isi poata continua activitatea.

Preturile pentru aceste foraje variaza functie de diametrul tubului PVC si structura geofizica a solului. Preturile pe metru liniar include materialele, serviciile si tehnologia folosita. Pentru deplasari mai mari de 40 km se va percepe o cota parte din transport.

Review-uri

( review-uri)
Ratingul general al serviciului:
nan ( review-uri)
5 stele
()
4 stele
()
3 stele
()
2 stele
()
1 stea
()
Ai utilizat serviciul?
Spune-ti parerea acordand o nota serviciului
Acorda o nota

Intrebari si raspunsuri

(0 intrebari) Adauga intrebare


Contacteaza-ne

Rom Foraje Puturi .RO

0763.267.775

0730.206.692

office@romforajeputuri.ro

www.romforajeputuri.ro

Cere oferta de pret