Logo
0730.206.692         office@romforajeputuri.ro
Rom Foraje Puturi .RO
Rom Foraje Puturi .RO
Firma noastra executa foraje uscate, cu circulatie directa si indirecta de fluid de foraj, puturi de mica adancime si foraje de mare adancime
Rom Foraje Puturi .RO
Peste 10 ani de activitate echipa de sondori calificati si experimentati.

Denisipari puturi de medie adancime

Profita ACUM de oferta lunii Iunie, 15% reducere la foraje puturi si denisipari

Denisipari puturi de medie adancime – Mentenanta recomandata la 5 ani


Denisipari puturi de medie adancime – Chiar daca dimensionarea pietrisului si a fantelor este corect aleasa, din cauza unei exploatari nerationale cu debit foarte mare, viteza de antrenare a apei in foraj devine prea mare, acest lucru duce la antrenarea particolelor de nisip introducandu-le in interiorul forajului. In acest caz in foraj apar viituri de nisip, apare inclusiv fenomenul de colmatare a stratului ce înconjoara filtrul de jur imprejur.

Denisiparea pentru puturile de medie adancime se face cu o pompa mamut de mici dimensiuni, punerea forajului in functiune dupa denisiparea respectiva fiind de aproximativ 2-4 ore dupa caz.

Denisipari puturi de medie adancime – Metode de denisipare


Societatea noastra executa lucrari de denisipare / decolmatare pentru puturi de medie adancime. Pentru denisipare este nevoie de specialisti in domeniu si de utilaje speciale pe care le avem in dotare. Dispunem de o echipa tanara si dimamica, bine pregatita, cu experienta si de utilajele necesare executarii lucrarii.

De multe ori un put de medie adancime trebuie reabilitat. Trebuiesc determinate cauzele care au dus la nisiparea/colmatarea forajului respectiv.Denisiparea este o operatiune normala de intretinere a putului prin care se elimina nisipul decantat in timp pe fundul forajului.

Denisiparea unui put de medie adancime se executa cu o instalatie aer-lift in care utilajele principale sunt monotubul si compresorul de aer. Tipul de compresor folosit se va determina in functie de adancimea forajului.

Denisipari puturi de medie adancime – Cauza nisiparii


Puturile de medie adancime se pot nisipa din cauza executiei proaste a forajului, din cauza extragerii apei fin acest tip de foraj la debite mai mari decat cele recomandate de exploatare.

Dupa denisipare puturi de medie adancime se obtine:

  • marirea permeabilitatii
  • evitarea nisiparii forajului de puntile formate oprind trecerea elementelor fine
  • marirea razei efective a forajului si implicit a debitului acestuia
  • micsorarea pierderilor de sarcina in zona activa a filtrului.

Review-uri

( review-uri)
Ratingul general al serviciului:
nan ( review-uri)
5 stele
()
4 stele
()
3 stele
()
2 stele
()
1 stea
()
Ai utilizat serviciul?
Spune-ti parerea acordand o nota serviciului
Acorda o nota

Intrebari si raspunsuri

(2 intrebari) Adauga intrebare
Ele ...
15.08.2023
Bună ziua, doresc o oferta de preț pentru denisipare un put cu diametru aproximativ 1000 mm (1metru). Puțul este situat în sat Radu Vodă comuna Izvoarele județul Giurgiu, are o adâncime aproximativ de 25 metri.
 
Rom Foraje Puturi .RO
Am primit cererea dumneavoastra pentru Denisipari puturi de medie adancime. Un email cu oferta pentru Denisipari puturi de medie adancime va fost trimis pe email. Echipa Rom Foraje Puturi .RO va sta la dispozitie cu orice informatii despre Denisipari puturi de medie adancime
Mar ...
11.06.2023
Buna ziua, Doresc lucrare de denisipare put. Am put tip american cu tubulatura din plastic. Adancimea este de aprox, 40 metrii. Folosesc o pompa submersibila . Locatia este sat Uzunu comuna Calugareni, judetul Giurgiu. Doresc o noferta de pret
 
Rom Foraje Puturi .RO
Va multumim pentru solicitarea dumneavoastra in legatura cu Denisipari puturi de medie adancime. In cel mai scurt timp un reprezentant al Rom Foraje Puturi .RO va va contacta. Pentru orice intrebare legata de Denisipari puturi de medie adancime sunati la 0763.267.775


Contacteaza-ne

Rom Foraje Puturi .RO

0763.267.775

0730.206.692

office@romforajeputuri.ro

www.romforajeputuri.ro

Cere oferta de pret